CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
"Berusahalah dan sentiasalah mencari cinta dan keredhaan Allah bukannya sibuk mencari cinta manusia."

Saturday, 25 February 2012

SEDIH + GEMBIRA = ???

 

Lama jugak aku tinggalkan blog kesayangan aku ni. Macam2 hal dah berlaku sepanjang aku tak update blog. Ada yang sedih, happy and macam2 lagilah. 

Yang gembira, aku dapat sembang2 dengan BFF aku yang almost a month tak jumpa face to face. Rindu gila kot kat dia. Feel like nak gi sana je jumpa dia..huhhu..Can't wait too see her bulan 3 nanti.. :D

happy face :)

Yang sedih pulak, BFF aku yang sorang lagi sms aku pagi tadi.. "wey, aku dapat tawaran pergi SBP" lebih kurang macam tulah ayat dia sent kat aku pagi tadi. sumpah! Aku terkejut + happy +sedih... campur aduk semuanya. Aku tak sure nak suruh dia pergi atau tak. so, i make decision, biarlah dia yang buat keputusan. Bukannya aku parent dia pun nak paksa2 dia supaya ikut cakap aku kan.huhu.. tapi serius, aku memang sedih sedih and sedih sangat-sangat kalau dia pun tinggalkan aku.

 


  muka sedih ke ni..tak kisah la, janji comel!!


 So, i'll think positive, suatu hari nanti kitorang akan berpisah jugak. tapi bukan dengan cara putus kawan dalam keadaan benci-membenci! aku takkan biarkan tu terjadi okay! Mungkin akan berpisah ikut haluan masing2..

Aku doakan kepada kawan2 aku especially ERFA! semoga kekal persahabatan yang terjalin kini and berjaya dalam bidang2 yang akan diceburi kelak..(termasuklah diriku sendiri).. Amin!

Sayonara ;)


Terima kasih kerana sudi baca entry ini. Like ye kalau suka ^_^

No comments:

Post a Comment